بحث مورد اهمیت در کشاورزی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 4 خرداد 1398
بازدید : 220
نویسنده : fateme

 بحث  مورد اهمیت در کشاورزی اقتصادی بودن ان نیز می باشد.یعنی اگربه صورت تفریحی یا برای مصارف فردی انجام شود عنوان کشاورزی را به خود نمی تواند بگیرد.از گذشته بسیار دورمردم در یافتند که در جاهایی که دارای فضولات حیواناتی مثل اسب ،گاو و گوسفند وجود دارد رشد بذر هم بسیار بیشتر و بهتر خواهد بود.و از ان به بعد استفادهاز کود باانواع مختلف در صنعت کشاورزی رواج یافت .

 

 

انواع کودها

به‌طور ساده کودها را بر اساس مواد تشکیل دهنده انو خصوصیاتشان به سه دسته کلی تقسیم می شود.

کود آلی : به کود های ارگانیک معروف هستند،که در اثر فضولات حیوانات وبقایای گیاهان یا ترکیبی از هر دو آن‌ها به وجود می ایدودارای پایه ای کربنی ومواد زنده به جامانده در ان می باشد.

 

کود زیستی (بیولوژیک): تر کیبات این کود شامل میکرو ارگانیسم هایی هستند که برای مزعه هیچ گونه الودگی وزیانی به وجود نمی اورد.وبرای حاصلخیزی و رشد گیاهان بسیار پر فایده است.

 

کود شیمیایی (معدنی): همانطور که از اسمش بر می اید ، کود شیمیایی از مواد معدنی تشکیل شده اند که بعد از جنگ جهانی دوم به صورت رایج مورد استفاده قرار گرفت . این کود به لحاظ قیمت از دو نوع دیگر پایین تر است.

 

انواع روش های کاشت بذر

بذر کاری به قرار دادن مقدا مشخصی  بذر در خاک به منظور جوانه زدن ورشد کردن گفته می شود.عمل بذر باشی به طور ساده در دو نوع انجام می شود .

الف: کشت مستقیم که به صورت مستقیم روی زمین اصلی انجام می شود. به عنوان مثال می توان بذر طالبی ، هندوانه، خربزه و گرمک را نام برد.

ب: کاشت غیر مستقیم که بذر ابتدا در خزانه قراردارد سپس به صورت نشا در زمین اصلی قرار می گیرد.

 

هر ساله  بعضی از آفتها که مورد علاقه انسانها نیستند مانند حشرات، علفهای هرز و میکروب‌ها گیاهان را از بین می‌برند. به منظور نابودی آفت‌ها استفاده ازسموم کشاورزی که به صورت مایع، جامد و یا گاز هستند که در کشاورزی مورد استفاده هستند. هر کدام از سم کشاورزی تولید شده دارای اثرات بیولوژیک هستند به همین دلیل سم روی آفات، بیماری ها و علف های هرز اثر میگذارد.

 منبع : خزانه ای صحرا 



مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان fateme.jr و آدرس fatemejahani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com